Takeldienst Zottegem gezocht dan ben je hier aan het juiste adres. Meteen Pechverhelping en depannage nodig? Bel ons 📞0471/379 064

Heb je een ongeluk met de wagen, valt de wagen plots stil of moet dienst uw voertuig opgestart te worden? Bel ons dan. Takeldienst Zottegem komt over heel Vlaanderen. Takelen, slepen, transporteren … Takeldienst Zottegem doet het. De één noemt ons een depannagedienst de andere pechverhelping of zelfs een sleepdienst. Wij zeggen graag dat wij een autohulpdienst zijn in het algemeen. De autohulpdienst van Takeldienst Zottegem die mensen helpt.

Of het nu gaat om een personenauto, een bedrijfswagen, een bestelwagen, een vrachtwagen … wij helpen iedereen mobiel te blijven.

 

Takeldienst Zottegem

Takeldienst Zottegem bied depannage door gans België Nederland Frankrijk en Duitsland. aan scherpe prijzen vanaf 75€ –  24/24 7/7. Auto’s/bestelwagens/Motos ….. Wij hebben een sleepwagen voor grotere bestelwagens en een plateauwagen voor auto’s en motoren.  Wij doen ook keuring met zplaat.

 

Wat kost het afslepen van mijn auto?

Dit is afhankelijk per situatie. Maar het is de moeite waard ons een belletje voor te geven op 0471/379 064. Wat de prijs bepaald zijn een aantal zaken:

 • De plaats waar de auto getakeld dient te worden
 • De plaats waar de auto naar toe vervoerd moet worden
 • De plaats waar u naar toe gebracht moet worden
 • Het tijdstip. Tijdens kantooruren hanteren wij een ander tarief dan buiten kantooruren.

 

Jarenlange ervaring

Takeldienst Zottegem beschikt over modern materieel. We zijn een professionele takel en depannagedienst die werkt aan scherpe prijzen. Na een aanrijding of pechgeval is er niet alleen aandacht voor het voertuig, maar ook zijn bestuurder. Het opvangen en begeleiden van de gestrande weggebruikers speelt ook een belangrijke rol bij Takeldienst Zottegem

Vraag ons een vrijblijvende offerte Bel ons op 0471/379 064 ofKLIK HIER

 • "Ik heb de afgelopen jaren verschillende auto's van de familie hierheen gebracht voor onderhoud en herstellingen zonder uitzondering zijn de ervaringen uitstekend geweest. Ik zou deze plek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een goede service wil, een eerlijke prijs en echt geweldige mensen."

  MARC GROENINCKX
 • "Toen mijn wagen in panne stond waren ze binnen de 30 min ter plaatste, ik kan Depannage ACR zeker aanbevelen. Ze waren er snel en het waren vriendelijke mensen"

  CARINE VAN NUFFELEN
 • "De hulpdienst was snel ter plaatse en kon ons goed, professioneel en snel helpen. Communicatie verliep top via de telefoon"

  HARRY COSYNS
 • 'Ik vind het een uitstekende depanneur, deze persoon zei tegen mij een uur via whatsapp en hij stond er correct op dit tijdstip, is erg beleefd en komt zeer professioneel over, ik ga deze persoon zeker in mijn gsm houden, want ben erg tevreden over ACR groetjes een tevreden klant Kenny Peirlinck ACR bedankt om mij te depaneren'

  Kenny Peirlinck

Takeldienst/Depannage ACR 24 uur geopend

Wij bieden pechverhelping vanaf € 75

TRANSPORT

Garage/depannage ACR doet ook transport van motoren

AANKOOP VAN AUTOS

Contacteer ons vandaag nog en verkoop uw wagen, schadewagen of bestelwagen

VERHUUR

Verhuur van motortrailer, kiptrailer (750 kg) en motor aanhangwagen

Ook takelen van bestelwagen en motoren.

Heeft u een ongeval of pech op de baan? Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 24/24 en 7/7.  Wij verhelpen uw pech zo snel mogelijk zodat u zonder zorgen weer op weg kan. Ook wanneer een vervangwagen nodig is, bent u bij Takeldienst Zottegem aan het juiste adres. Wij hebben een sleepwagen voor grotere bestelwagens en een plateauwagen voor auto’s en motoren. Dus heb je autotransport nodig? Voor één auto of meerdere auto’s? Takeldienst Zottegem transporteert voertuigen in allerlei soorten en maten. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties in Vlaanderen en heel Europa.

Contacteer Takeldienst Zottegem voor meer info.

Takeldienst Zottegem is klaar voor de toekomst en heeft een takelwagen voor hybrides en elektrische wagens want die vereisen een specifieke aanpak bij het depanneren en takelen. Deze wagens zijn veelal uitgerust met automatische versnellingsbakken en/of elektromotoren en kunnen niet op de traditionele manier getakeld worden.

2022-01-27
banner 3
2021-12-28
© Copyright HOME - Depannage acr  - Design & SEO by Tom Cosyns van SEOBureau