Autosleutel in auto laten liggen? dan ben je hier aan het juiste adres  Bel ons 📞0471/379 064

 

Autosleutel in auto laten liggen? Wij bieden dé oplossing!

Iedereen maakt weleens de fout om de autosleutel in de auto te laten liggen. U gooit de autodeur dicht en realiseert zich dat de sleutel nog in de auto ligt. Wat moet u nu doen? Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Heb je per ongeluk je autosleutels nog in de auto laten liggen? Geen zorgen, er zijn oplossingen beschikbaar om deze vervelende situatie aan te pakken. In dit artikel bespreken we hoe je dit probleem kunt oplossen en welke stappen je kunt nemen om weer toegang tot je auto te krijgen.

Hulp van Pechdienst of Takeldienst inschakelen

Een van de meest gekozen oplossingen voor dit probleem is de hulp van een professionele takeldienst. Depannage ACR biedt snelle en betrouwbare service, 24/7, 7 dagen per week. Of het nu dag of nacht is, zij staan paraat om u te helpen.

Wanneer je je autosleutels in de auto hebt laten liggen, is het belangrijk om rustig te blijven en de volgende stappen te volgen:

 1. Controleer of de auto echt vergrendeld is: Soms denken mensen dat ze hun auto hebben vergrendeld terwijl dat niet het geval is. Controleer eerst of de auto daadwerkelijk vergrendeld is voordat je verdere stappen onderneemt.
 2. Gebruik een reserve sleutel: Als je een reserve sleutel hebt, is dit het moment om deze te gebruiken om de auto te openen. Zorg ervoor dat je altijd een reserve sleutel bij de hand hebt voor noodgevallen.

Als je geen reserve sleutel hebt of als de auto daadwerkelijk vergrendeld is met je sleutels binnenin, kun je overwegen om de hulp van een pechdienst of takeldienst in te roepen. Hier zijn enkele opties:

 1. Depannage ACR: Depannage ACR is een professionele takeldienst die gespecialiseerd is in het openen van afgesloten auto’s. Ze beschikken over de juiste gereedschappen en expertise om je snel weer toegang tot je auto te geven.
 2. Bel de pechdienst: Als je lid bent van een pechdienst zoals Touring of VAB, kun je contact met hen opnemen en vragen om hulp bij buitensluiting van je auto. Ze sturen dan een professionele monteur om je te helpen.

Voorkomende Fouten Vermijden

Bij het omgaan met deze situatie zijn er enkele veelvoorkomende fouten die je moet vermijden:

 1. Niet in paniek raken: Het is begrijpelijk dat je gestrest kunt raken als je je sleutels in de auto hebt laten liggen, maar probeer kalm te blijven en rationele beslissingen te nemen.
 2. Geen onnodige schade veroorzaken: Probeer de auto niet zelf te openen als je niet de juiste tools en ervaring hebt. Dit kan leiden tot onnodige schade aan je voertuig.
 3. Geen vreemden inschakelen: Vermijd het inschakelen van onbekende mensen om je auto te openen, aangezien dit tot veiligheidsrisico’s kan leiden.

Het overkomt de besten: je autosleutels in de auto laten liggen. Gelukkig zijn er stappen die je kunt ondernemen om dit probleem op te lossen. Onthoud dat het belangrijk is om rustig te blijven en professionele hulp in te schakelen als dat nodig is. Met de juiste stappen kun je snel weer achter het stuur van je auto zitten en je reis voortzetten zonder al te veel gedoe.

Autosleutel in auto laten liggen

Autosleutel in auto laten liggen? Meer Tips

Als u een reserveautosleutel heeft, is dit het moment om deze te gebruiken. De meeste mensen bewaren hun reserveautosleutel thuis. Vraag iemand om deze sleutel naar u toe te brengen, zodat u snel weer de controle over uw auto heeft.

Autovergrendeling op afstand

Controleer of uw auto is uitgerust met een afstandsbediening voor de vergrendeling. Als dat het geval is, kunt u proberen de auto op afstand te ontgrendelen met de afstandsbediening. Dit is een handige oplossing als uw autosleutels nog in de auto liggen.

De hulp van een professionele monteur

Als geen van de bovenstaande opties werkt, kunt u overwegen om een professionele monteur te raadplegen. Zij hebben de expertise om uw auto te ontgrendelen zonder schade aan te richten.

Autoverzekering controleren

Sommige autoverzekeringen bieden dekking voor situaties waarin u uw autosleutels in de auto laat liggen. Controleer uw polis om te zien of u in aanmerking komt voor deze service.

Probeer het zelf met een lus

Als u handig bent, kunt u proberen de autodeur zelf te ontgrendelen met behulp van een lus. Dit vergt wel enige handigheid en voorzichtigheid om geen schade aan de auto te veroorzaken.

Gebruik een luchtzak

Een andere methode die soms werkt, is het gebruik van een luchtzak om een kleine opening te creëren tussen de autodeur en het portierframe. Hiermee kunt u proberen de deur handmatig te ontgrendelen.

Bel de fabrikant

Als laatste redmiddel kunt u contact opnemen met de autofabrikant voor advies. Zij kunnen u mogelijk voorzien van instructies om de deur te ontgrendelen.

Het overkomt ons allemaal weleens: de autosleutel in de auto laten liggen. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen beschikbaar om dit probleem snel en efficiënt op te lossen. Of u nu kiest voor een professionele slotenmaker, een reserveautosleutel of een van de andere genoemde methoden, het belangrijkste is om kalm te blijven en de juiste stappen te nemen om weer toegang tot uw auto te krijgen.

Vraag ons een vrijblijvende offerte Bel ons op 0471/379 064 ofKLIK HIER

 • "Ik heb de afgelopen jaren verschillende auto's van de familie hierheen gebracht voor onderhoud en herstellingen zonder uitzondering zijn de ervaringen uitstekend geweest. Ik zou deze plek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een goede service wil, een eerlijke prijs en echt geweldige mensen."

  MARC GROENINCKX
 • "Toen mijn wagen in panne stond waren ze binnen de 30 min ter plaatste, ik kan Depannage ACR zeker aanbevelen. Ze waren er snel en het waren vriendelijke mensen"

  CARINE VAN NUFFELEN
 • "De hulpdienst was snel ter plaatse en kon ons goed, professioneel en snel helpen. Communicatie verliep top via de telefoon"

  HARRY COSYNS
 • 'Ik vind het een uitstekende depanneur, deze persoon zei tegen mij een uur via whatsapp en hij stond er correct op dit tijdstip, is erg beleefd en komt zeer professioneel over, ik ga deze persoon zeker in mijn gsm houden, want ben erg tevreden over ACR groetjes een tevreden klant Kenny Peirlinck ACR bedankt om mij te depaneren'

  Kenny Peirlinck

Takeldienst/Depannage ACR 24 uur geopend

Wij bieden pechverhelping vanaf € 75

TRANSPORT

Garage/depannage ACR doet ook transport van motoren

AANKOOP VAN AUTOS

Contacteer ons vandaag nog en verkoop uw wagen, schadewagen of bestelwagen

VERHUUR

Verhuur van motortrailer, kiptrailer (750 kg) en motor aanhangwagen

Tips om jezelf te redden wanneer je jezelf hebt buitengesloten van je auto

Wij krijgen dikwijls telefoon van mensen die hun Autosleutel in de auto laten liggen terwijl ze de deur op slot deden, niet paniekeren want wij kunnen helpen!  Je Autosleutel in de auto laten liggen kan een vervelende ervaring zijn die je onnodige frustratie, tijd, en soms zelfs geld kan kosten. Dit zijn nog enkele handige trucs waarmee je opnieuw toegang tot je auto kunt krijgen, zonder dat je dure gereedschappen nodig hebt. We maken gebruik van alledaagse voorwerpen, zoals veters, een kleerhanger, de antenne van je auto of zelfs je ruitenwissers! Hoewel het misschien ongelooflijk klinkt, zijn deze methoden effectief. Houd er echter rekening mee dat de haalbaarheid afhangt van het type auto dat je hebt. Nieuwere auto’s zijn vaak beter beveiligd en kunnen lastiger zijn om te openen, maar het is zeker niet onmogelijk. Hier zijn enkele methoden die je kunt proberen voordat je professionele hulp inschakelt voor Autosleutel in de auto laten liggen.

1. Gebruik een kleerhanger

Een van de oudere trucs om je auto te openen, is door gebruik te maken van een kleerhanger. Buig de hanger recht en vorm aan het uiteinde een kleine haak. Schuif de hanger vervolgens tussen de rubberen afdichting van het autoraam en probeer de deurklink aan de binnenkant omhoog te trekken. Dit vereist wat geduld en handigheid, maar het kan effectief zijn bij oudere automodellen.

2. Gebruik een veter

Een andere methode is het gebruik van een veter. Maak een lus in het midden van de veter en schuif deze tussen de deur en de carrosserie van de auto. Probeer de lus om de deurklink te krijgen en trek vervolgens voorzichtig aan de veter om de deur te ontgrendelen. Dit is een delicate procedure, dus wees voorzichtig om geen schade aan je auto te veroorzaken.

3. Gebruik de antenne van je auto

In sommige gevallen kan de antenne van je auto van pas komen. Verwijder de antenne en buig deze recht zodat je ermee kunt hengelen. Probeer de deurklink aan de binnenkant te bereiken en trek deze omhoog. Dit kan wat tijd en precisie vergen, maar het is een mogelijke oplossing.

4. Ruitenwissermethode

Een ongebruikelijke maar effectieve methode is het gebruik van je ruitenwissers. Haal de ruitenwisserbladen eraf en gebruik het metalen uiteinde om voorzichtig de deurklink aan de binnenkant op te tillen. Dit vereist wat handigheid en finesse, maar het kan werken.

Houd er rekening mee dat deze methoden geen garantie bieden en dat ze niet bij alle automodellen zullen werken. Nieuwere auto’s zijn meestal beter beveiligd en hebben geavanceerde vergrendelingssystemen. Als je geen succes hebt met deze trucs of als je voertuig erg nieuw is, is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen om schade aan je auto te voorkomen.

In conclusie, als je jezelf per ongeluk hebt buitengesloten van je auto, hoef je niet meteen in paniek te raken. Er zijn verschillende creatieve manieren om opnieuw toegang te krijgen tot je voertuig zonder dure slotenmakers te bellen. Onthoud echter dat voorzichtigheid geboden is, en als je niet zeker bent van je vaardigheden, is het altijd het beste om een professional te raadplegen om schade aan je auto te voorkomen. Autosleutel in de auto laten liggen bel ons, wij komen helpen!

2022-01-27
banner 3
2021-12-28
© Copyright HOME - Depannage acr  - Design & SEO by Tom Cosyns van SEOBureau