Autopech? Dan ben je hier aan het juiste adres. Meteen Pechverhelping en depannage nodig? Bel ons 📞0471/379 064

Heb je een ongeluk met de wagen, valt de wagen plots stil of moet dienst uw voertuig opgestart te worden? Bel ons dan. Onze Autopech dienst komt over heel Vlaanderen. Takelen, slepen, transporteren … Takeldienst in de buurt. De één noemt ons een depannagedienst de andere pechverhelping of zelfs een sleepdienst. Wij zeggen graag dat wij een autohulpdienst zijn in het algemeen. De autohulpdienst van Depannage in de buurt die mensen helpt.

Of het nu gaat om een personenauto, een bedrijfswagen, een bestelwagen, een vrachtwagen … wij helpen iedereen mobiel te blijven.

Autopech in de buurt? Bel ons

Depannage ACR  bied takeldiensten door gans België Nederland Frankrijk en Duitsland. aan scherpe prijzen vanaf 75€ –  24/24 7/7. Auto’s/bestelwagens/Motos ….. Wij hebben een sleepwagen voor grotere bestelwagens en een plateauwagen voor auto’s en motoren.  Wij doen ook keuring met Z plaat.

Belangrijk om te Weten: De Kosten van Autopech Slepen

Autopech kan op elk moment en overal gebeuren, en het is van groot belang om te weten wat de kosten zijn voor het slepen van uw voertuig. Voor een snelle en betrouwbare service kunt u ons altijd bereiken op 0471/379 064. De tarieven voor het slepen van uw auto variëren op basis van verschillende factoren:

1. Locatie van de Autopech

De kosten voor het slepen van uw auto hangen sterk af van waar uw voertuig zich bevindt op het moment van de pech. Of u nu in de stad, op het platteland, of ergens anders bent, de locatie speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de kosten.

2. Bestemming van het Gesleepte Voertuig

Waar moet uw auto naartoe worden gebracht? De afstand en bestemming spelen een cruciale rol bij het bepalen van de kosten voor het slepen. Of het nu naar uw huis, een garage, of een andere locatie is, dit heeft invloed op de uiteindelijke prijs.

3. Uw Eigen Bestemming

Indien u zelf ook ergens moet worden afgezet terwijl uw auto wordt gesleept, kan dit eveneens de kosten beïnvloeden. Het is belangrijk om deze informatie te delen met de pechdienst om een nauwkeurige schatting te ontvangen.

4. Tijdstip van de Pech

Autopech kan op elk moment van de dag gebeuren. Het is echter goed om te weten dat de tarieven tijdens kantooruren anders kunnen zijn dan buiten kantooruren. Dit kan invloed hebben op de uiteindelijke kosten van het slepen.

Betrouwbare Ervaring

Autopech in de buurt heeft jarenlange ervaring en beschikt over moderne apparatuur. We zijn een professionele takel- en depannagedienst die concurrerende prijzen hanteert. Bij een ongeval of pechgeval is er niet alleen aandacht voor uw voertuig, maar ook voor u als bestuurder. We hechten veel belang aan het opvangen en begeleiden van gestrande weggebruikers. Bij Depannage in de buurt staan service en klanttevredenheid voorop.

Met deze informatie hopen we u inzicht te hebben gegeven in de factoren die de kosten van autopech slepen beïnvloeden. Onthoud dat het altijd verstandig is om vooraf de tarieven en voorwaarden van uw lokale pechdienst te controleren, zodat u goed voorbereid bent mocht u ooit met autopech te maken krijgen.

Vraag ons een vrijblijvende offerte Bel ons op 0471/379 064 ofKLIK HIER

 • "Ik heb de afgelopen jaren verschillende auto's van de familie hierheen gebracht voor onderhoud en herstellingen zonder uitzondering zijn de ervaringen uitstekend geweest. Ik zou deze plek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een goede service wil, een eerlijke prijs en echt geweldige mensen."

  MARC GROENINCKX
 • "Toen mijn wagen in panne stond waren ze binnen de 30 min ter plaatste, ik kan Depannage ACR zeker aanbevelen. Ze waren er snel en het waren vriendelijke mensen"

  CARINE VAN NUFFELEN
 • "De hulpdienst was snel ter plaatse en kon ons goed, professioneel en snel helpen. Communicatie verliep top via de telefoon"

  HARRY COSYNS
 • 'Ik vind het een uitstekende depanneur, deze persoon zei tegen mij een uur via whatsapp en hij stond er correct op dit tijdstip, is erg beleefd en komt zeer professioneel over, ik ga deze persoon zeker in mijn gsm houden, want ben erg tevreden over ACR groetjes een tevreden klant Kenny Peirlinck ACR bedankt om mij te depaneren'

  Kenny Peirlinck

Depannage ACR 24 uur geopend

Wij bieden pechverhelping vanaf € 75

Autopech

Wat te doen bij autopech: Stappen om snel weer op weg te zijn

Autopech kan iedereen overkomen, maar het is belangrijk om te weten hoe je moet handelen wanneer je met dit ongemak wordt geconfronteerd. In dit artikel zullen we je stap voor stap begeleiden bij wat je moet doen in geval van autopech, met de hulp van Depannage ACR. Zo kun je snel en veilig weer de weg op.

Veiligheid boven alles

De eerste stap bij autopech is ervoor zorgen dat je en je medepassagiers veilig zijn. Hier zijn enkele essentiële stappen die je moet volgen:

1. Parkeer op een veilige plek

Zet je auto zo ver mogelijk naar rechts, bij voorkeur in de berm. Dit zorgt ervoor dat je zo min mogelijk verkeer hindert en vergroot je veiligheid.

2. Draai je wielen naar rechts

Dit helpt om je voertuig stabiel te houden in het geval van een onverwachte beweging.

3. Activeer je alarmlichten

Schakel je alarmlichten in. Als deze niet werken, plaats dan onmiddellijk een gevarendriehoek om andere weggebruikers te waarschuwen.

4. Laat inzittenden rechts uitstappen

Vraag alle inzittenden om aan de rechterzijde van de auto uit te stappen om ze weg te houden van het verkeer.

5. Wacht achter de vangrail of in de berm

Blijf achter de vangrail of in de berm wachten op de takeldienst. Dit vermindert het risico op letsel.

6. Veiligheidshesje aandoen

Trek bij voorkeur een veiligheidshesje aan om goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers.

7. Steek nooit de snelweg over

Het oversteken van de snelweg kan levensgevaarlijk zijn. Doe dit nooit, zelfs niet om hulp te zoeken.

Pech melden

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat je veilig staat, is het tijd om contact op te nemen met Depannage ACR. Als je langs de snelweg staat of op een andere onveilige locatie, bel ons altijd meteen! In andere situaties kun je ons ook digitaal bereiken, gemakkelijk vanaf je telefoon, bijvoorbeeld via WhatsApp.

Hulp onderweg

Zodra je autopech hebt gemeld, zal Depannage ACR zo snel mogelijk naar je toekomen. Je wordt via sms op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd van onze hulpdienst.

Als ACR eenmaal ter plaatse is, zal hij of zij er alles aan doen om je weer op weg te helpen. Mocht je auto niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, dan zorgen wij voor het wegslepen van je voertuig. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor jou en eventuele andere inzittenden, zodat jullie veilig thuis kunnen komen.

Met Depannage ACR sta je er nooit alleen voor bij autopech. Wij zijn er om je snel en deskundig te helpen, zodat je weer met een gerust hart de weg op kunt.

2022-01-27
banner 3
2021-12-28
© Copyright HOME - Depannage acr  - Design & SEO by Tom Cosyns van SEOBureau