Autopanne? Dan ben je hier aan het juiste adres. Meteen een takeldienst of  depannage nodig? Bel ons 📞0471/379 064

Heb je een ongeluk met de wagen, valt de wagen plots stil of moet dienst uw voertuig opgestart te worden? Bel ons dan. Onze Autopanne dienst komt over heel Vlaanderen. Takelen, slepen, transporteren … Takeldienst in de buurt. De één noemt ons een Auto sleepdienst de andere pechverhelping of zelfs een sleepdienst. Wij zeggen graag dat wij een autohulpdienst zijn in het algemeen. De autohulpdienst van Depannage in de buurt die mensen helpt.

Of het nu gaat om een personenauto, een bedrijfswagen, een bestelwagen, een vrachtwagen … wij helpen iedereen mobiel te blijven.

Autopanne in de buurt? Bel ons

Autopanne kan op elk moment en overal gebeuren, en het is van groot belang om te weten wat de kosten zijn voor het slepen van uw voertuig. Voor een snelle en betrouwbare service kunt u ons altijd bereiken op 0471/379 064. De tarieven voor het slepen van uw auto variëren op basis van verschillende factoren:

1. Locatie van de Autopech

De kosten voor het slepen van uw auto hangen sterk af van waar uw voertuig zich bevindt op het moment van de pech. Of u nu in de stad, op het platteland, of ergens anders bent, de locatie speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de kosten.

2. Bestemming van het Gesleepte Voertuig

Waar moet uw auto naartoe worden gebracht? De afstand en bestemming spelen een cruciale rol bij het bepalen van de kosten voor het slepen. Of het nu naar uw huis, een garage, of een andere locatie is, dit heeft invloed op de uiteindelijke prijs.

3. Uw Eigen Bestemming

Indien u zelf ook ergens moet worden afgezet terwijl uw auto wordt gesleept, kan dit eveneens de kosten beïnvloeden. Het is belangrijk om deze informatie te delen met de pechdienst om een nauwkeurige schatting te ontvangen.

4. Tijdstip van de Pech

Autopanne kan op elk moment van de dag gebeuren. Het is echter goed om te weten dat de tarieven tijdens kantooruren anders kunnen zijn dan buiten kantooruren. Dit kan invloed hebben op de uiteindelijke kosten van het slepen.

Betrouwbare Ervaring

Autopanne in de buurt heeft jarenlange ervaring en beschikt over moderne apparatuur. We zijn een professionele takel- en depannagedienst die concurrerende prijzen hanteert. Bij een ongeval of pechgeval is er niet alleen aandacht voor uw voertuig, maar ook voor u als bestuurder. We hechten veel belang aan het opvangen en begeleiden van gestrande weggebruikers. Bij Auto sleepdienst in de buurt staan service en klanttevredenheid voorop.

Met deze informatie hopen we u inzicht te hebben gegeven in de factoren die de kosten van autopech slepen beïnvloeden. Onthoud dat het altijd verstandig is om vooraf de tarieven en voorwaarden van uw lokale pechdienst te controleren, zodat u goed voorbereid bent mocht u ooit met autopech te maken krijgen.

Vraag ons een vrijblijvende offerte Bel ons op 0471/379 064 ofKLIK HIER

 • "Ik heb de afgelopen jaren verschillende auto's van de familie hierheen gebracht voor onderhoud en herstellingen zonder uitzondering zijn de ervaringen uitstekend geweest. Ik zou deze plek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een goede service wil, een eerlijke prijs en echt geweldige mensen."

  MARC GROENINCKX
 • "Toen mijn wagen in panne stond waren ze binnen de 30 min ter plaatste, ik kan Depannage ACR zeker aanbevelen. Ze waren er snel en het waren vriendelijke mensen"

  CARINE VAN NUFFELEN
 • "De hulpdienst was snel ter plaatse en kon ons goed, professioneel en snel helpen. Communicatie verliep top via de telefoon"

  HARRY COSYNS
 • 'Ik vind het een uitstekende depanneur, deze persoon zei tegen mij een uur via whatsapp en hij stond er correct op dit tijdstip, is erg beleefd en komt zeer professioneel over, ik ga deze persoon zeker in mijn gsm houden, want ben erg tevreden over ACR groetjes een tevreden klant Kenny Peirlinck ACR bedankt om mij te depaneren'

  Kenny Peirlinck

Depannage ACR 24 uur geopend

Wij bieden pechverhelping vanaf € 75

Autopanne

Autopanne komt altijd ongelegen. Dan kan je maar beter alles in het werk stellen om dat te voorkomen. Rij doordacht en wees volgende oorzaken van een autopanne een stapje voor!

Oververhitte Motor: Voorkom Autopanne

Het is knap lastig wanneer je nog een hele afstand af te leggen hebt en je motor oververhit raakt. Las daarom geregeld een pauze in en hou er een zuinige rijstijl op na. Dat verkleint de kans aanzienlijk. Hou ook de koelvloeistof in de gaten.

Vermijd Verkeerde Brandstof in Je Tank

Je hoeft maar even verstrooid te zijn aan de pomp om de verkeerde brandstof te tanken. Start je auto niet, maar bel meteen de pechverhelping. Doe hetzelfde wanneer je zonder brandstof gestrand bent aan de kant van de weg.

Elektronica Storingen

Een auto zit vandaag boordevol elektronica, wat natuurlijk zijn voordelen heeft. Helaas laat de techniek het soms afweten en dat kan leiden tot een autopanne.

Schenk je geen aandacht aan de symbolen op je dashboard? Deze lampjes negeer je beter niet!

Platte Band: Voorkom Onderweg Lekrijden

Veel is er niet nodig om lek te rijden. Spijkers of glasscherven aan de rand van de weg zijn voldoende. Ben je niet zo handig met een reparatiekit? Bel dan ook in dit geval de pechverhelping. Een technieker komt je in geen tijd uit de nood helpen.

Meest Voorkomende Autopanne gevallen

Uit de statistieken van de bijstandsdossiers van Europ Assistance komen systematisch de volgende drie types pechgevallen naar voren:

 1. Motor-, batterij- en startproblemen: meer dan 70%.
 2. Problemen veroorzaakt door onoplettendheid, afleiding, slecht manoeuvreren, een toevallige oorzaak, enz. (bv. de sleutel die in het voertuig is opgesloten, verkeerde brandstof getankt, een lekke band): bijna 20%.
 3. Verkeersongevallen: 8%.

Los hiervan kan een klein percentage ook te wijten zijn aan externe factoren (zoals bvb. vandalisme).

Motor-, Start- of Batterijproblemen

De problemen die aan de basis liggen van de immobilisatie van het voertuig hebben meestal te maken met de motor (geblokkeerde of vastgelopen motor, probleem met de starter, bougies, carburator, brandstoftoevoer, …) en ook problemen met de koppeling, elektrische circuits, vloeistoffen (koeling, oliepeil) en heel vaak ook batterijproblemen.

Onze tips:

 • Een regelmatig nazicht en onderhoud van uw voertuig is van essentieel belang. Aarzel niet om dit ook te doen voordat u op een lange reis vertrekt.
 • Stop onmiddellijk als u merkt dat uw motor oververhit raakt.

Batterij: Zorg Ervoor

Een te oude of overbelaste batterij kan snel de geest geven. De koude is weliswaar één van de grootste vijanden van de batterij, maar dit geldt ook voor grote hitte.

Onze tips:

 • Zorg goed voor uw batterij. In veel gevallen kan men een platte batterij voorkomen. Lees onze tips hieromtrent door hier te klikken.
 • Vergeet niet uw batterij tijdig op te laden als u met een elektrisch voertuig rijdt.

Autobanden: Belangrijk voor Veiligheid

Veel automobilisten verwaarlozen de controle van hun banden. Banden zijn echter essentieel voor de wegvastheid van het voertuig en dus voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers.

De banden moeten correct zijn opgepompt en mogen niet versleten zijn. Versleten banden in combinatie met een verkeerde bandenspanning kunnen leiden tot een klapband of een platte band als hij een obstakel (bijvoorbeeld een stoeprand) te hard raakt of als het voertuig op een wegdek rijdt dat in slechte staat is.

Denk er ook aan dat banden oververhit kunnen raken bij lange afstanden in warm weer.

Onze tips:

 • Controleer regelmatig de staat/de slijtage van uw banden en hun spanning.
 • Zorg er ook voor dat u tijdig wisselt tussen zomer- en winterbanden.
 • Aarzel niet om uw banden te vervangen als ze te versleten zijn.

Reservewiel: Niet Altijd Beschikbaar

Steeds minder voertuigen zijn uitgerust met een reservewiel. Lees hieromtrent ons artikel Hebt u een reservewiel?

Het is niet altijd gemakkelijk om zelf een band te vervangen (wegens ontbrekende uitrusting, te strak aangedraaide bouten, enz.), maar uw bijstandverlener kan snel een pechverhelper sturen die over het materiaal en de nodige expertise beschikt.

De Juiste Brandstof

Het lijkt misschien verrassend, maar Autopanne omwille van verkeerde brandstof komt vrij vaak voor, vooral als u naar het buitenland reist. Verkeerde brandstof kan snel desastreuze gevolgen hebben voor uw motor. Wees dus heel attent en, als u er het slachtoffer van bent, belt u best snel uw bijstandsverlener.

Lees meer over dit onderwerp: Tanken met een verkeerde brandstof… wat nu?

Een Onbekende Auto Besturen

Sommige problemen zijn te wijten aan verstrooidheid of aan het feit dat u in een auto rijdt die u niet goed kent (een huur- of leasingwagen, een vervangwagen, een geleende auto van een kennis of van een derde, …).

Onze tips om Autopanne te voorkomen:

 • Neem de tijd om de essentiële kenmerken en functies door te nemen van het voertuig waarin u voor het eerst gaat rijden:
  • Op welke brandstof rijdt hij? Waar is en hoe opent u de brandstoftank?
  • Hoe bedient u de ruitenwissers, zet u de lichten aan en uit, opent u de kofferbak of de motorkap?
  • Is er een automatische deurvergrendeling?
  • Waar bevinden zich de voertuigdocumenten?
  • Waar zijn de fluorescerende vesten, de veiligheidsdriehoek, de brandblusser, de EHBO-doos, enz.
  • Zijn er nog andere technische details die u moet weten over het voertuig voordat u de weg opgaat?

Met deze tips in gedachten, kun je Autopanne voorkomen en voorbereid zijn op eventuele ongemakken onderweg. Het is altijd beter om proactief te handelen en te voorkomen dat je strandt met een kapotte auto. Veilige en zorgeloze ritten!

2022-01-27
banner 3
2021-12-28
© Copyright HOME - Depannage acr  - Design & SEO by Tom Cosyns van SEOBureau